Εδώ και πολλές γενιές, πάθος μας είναι η καινοτομία και οι άριστες επιδόσεις των προϊόντων μας για τα λευκά σας είδη. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε σε έναν πιο καθαρό πλανήτη, προσφέροντάς σας προϊόντα με άψογο αποτέλεσμα καθαριότητας που είναι ασφαλή για εσάς, την οικογένειά σας και το περιβάλλον.

 

  • Οι συνθέσεις μας εξελίσσονται διαρκώς για ακόμα καλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός μας.
  • Εξελίσσουμε συνεχώς τα συστατικά μας με στόχο τη βελτίωση της βιοαποδομησιμότητάς τους και την προστασία της φύσης.

 

Σήμερα, όλες οι συσκευασίες του Dixan είναι πλήρως ανακυκλώσιμες εάν απορριφθούν σωστά. Ταυτόχρονα, καταβάλλουμε προσπάθειες να αυξήσουμε το ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού στις συσκευασίες μας τα επόμενα χρόνια, αλλά και να χρησιμοποιούμε οργανικό πλαστικό.

 

Dixan: Υπεύθυνες καινοτόμες λύσεις για εσάς και το περιβάλλον. Για έναν πιο καθαρό πλανήτη, βήμα προς βήμα.

 

01.

Τα συστατικά μας

02.

Οι συσκευασίες μας

03.

Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας

04.

Η συνεισφορά σας

Η πορεία προς έναν πιο καθαρό πλανήτη

Οι πιστοποιήσεις μας

Η Henkel είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη απορρυπαντικών φιλικών προς το περιβάλλον και ήταν η πρώτη εταιρεία που υπέγραψε τον «Χάρτη για Βιώσιμο Πλύσιμο και Καθαρισμό» της A.I.S.E. (Διεθνής Ένωση Βιομηχανιών Σαπουνιών, Απορρυπαντικών και Προϊόντων Συντήρησης)» το 2005. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης για τα Προϊόντα Πλύσης και Οικιακής Φροντίδας έχουν δεσμευτεί να βελτιώνουν διαρκώς τις διαδικασίες τους και να υποβάλλουν ετήσιες εκθέσεις για την πρόοδο που επιτυγχάνεται σε οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό επίπεδο βάσει καθορισμένων βασικών αριθμητικών στοιχείων.

Καθαριότητα και υγιεινή

Εδώ και πολλές γενιές, πάθος μας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με άριστες επιδόσεις για τα λευκά σας είδη. Τα καθαρά λευκά είδη συμβάλλουν σε ένα υγιές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Τα προϊόντα Dixan με τεχνολογία ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ εγγυώνται την υγιεινά καθαρή μπουγάδα που επιθυμείτε.

Loading...

Η ευθύνη της Henkel

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της βιωσιμότητας, στόχος μας είναι να προωθούμε νέες λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης και να εξελίσσουμε την επιχείρησή μας με υπευθυνότητα. Στον στόχο αυτόν εντάσσονται όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής.