Πολυμερή

surfactants

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Τα πολυμερή στα απορρυπαντικά επιτελούν διάφορες σημαντικές λειτουργίες και συχνά είναι αυτά που καθιστούν δυνατή την εξειδικευμένη δράση τους.


surfactants

Περισσότερα για τα πολυμερή των προϊόντων Dixan

Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πολυμερή στις συνθέσεις των προϊόντων Dixan είναι τα ακόλουθα:

Παράγοντες αντι-επανεναπόθεσης

Βοηθούν στη συγκράτηση των διαλυμένων ακαθαρσιών στο νερό πλύσης, εμποδίζοντας την επανεναπόθεσή τους στο ύφασμα των ρούχων. Επίσης, βοηθούν στη διατήρηση της ζωντάνιας των χρωμάτων.

Αντιαφριστικοί παράγοντες

Βοηθούν στην ελεγχόμενη άνοδο του αφρού ώστε να αποφευχθεί ο υπερβολικός αφρισμός ή η υπερχείλιση νερού από το πλυντήριο, εάν χρησιμοποιηθεί υπερβολική δόση απορρυπαντικού.

Αναστολείς μεταφοράς χρώματος

Συγκρατούν το χρώμα που διέρρευσε στο νερό πλύσης και εμποδίζουν την απορρόφησή του από άλλα υφάσματα και τη δημιουργία λεκέδων χρώματος. Αποτελούν βασικό συστατικό οποιουδήποτε αποτελεσματικού απορρυπαντικού για χρωματιστά ρούχα.

Πολυμερή υψηλών επιδόσεων

Εκτός από επιφανειοδραστικές ουσίες, ορισμένα προϊόντα Dixan περιέχουν πολυμερή για πιο εξειδικευμένη απόδοση, π.χ. για βαθύτερο καθαρισμό των λεκέδων ή μεγαλύτερη λάμψη.

Πολυμερή αποδέσμευσης ακαθαρσιών

Απορροφώνται από τις ίνες κατά τη διάρκεια της πλύσης και σχηματίζουν ένα στρώμα προστασίας. Σε περίπτωση δημιουργίας νέων λιπαρών λεκέδων, η αφαίρεσή τους διευκολύνεται σημαντικά.

Παράγοντες ιξώδους

Ελέγχουν το ιξώδες των προϊόντων τζελ της Dixan.

Πώς χρησιμοποιούμε τα πολυμερή;

Το Dixan χρησιμοποιεί διαφορετικά πολυμερή που προσδίδουν στο εκάστοτε προϊόν τις εξειδικευμένες ιδιότητές τους. Αποτρέπουν, για παράδειγμα, την επαναπόθεση της βρομιάς στις ίνες, τη μεταφορά του χρώματος ή τη βαθύτερη διείσδυση της βρομιάς στο ύφασμα. Πολλά πολυμερή είναι εξαιρετικά βιοδιασπώμενα, αλλά δυστυχώς κάποια άλλα όχι. Δεδομένου ότι στο πλαίσιο της ανάπτυξης προϊόντων καταβάλλουμε συνεχώς προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθέσεων μας και του περιβαλλοντικού αποτυπώματός τους, εργαζόμαστε για την αντικατάσταση των πολυμερών με άλλα, καλύτερα βιοδιασπώμενα, εφόσον αυτά μπορούν να εξασφαλίσουν παρόμοιες επιδόσεις.


Βρείτε το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας

  • Υγιεινά καθαρή μπουγάδα

    Καθαριότητα και υγιεινή

    Μια καθαρή μπουγάδα συμβάλλει σε ένα υγιές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Χάρη στην τεχνολογία ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, τα προϊόντα Dixan θα διατηρήσουν τα ρούχα σας υγιεινά καθαρά.

  • Υγιεινά καθαρή μπουγάδα

    Καθαριότητα και υγιεινή

    Μια καθαρή μπουγάδα συμβάλλει σε ένα υγιές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Χάρη στην τεχνολογία ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, τα προϊόντα Dixan θα διατηρήσουν τα ρούχα σας υγιεινά καθαρά.